img 0476/55.10.78
img info@tennisdemerel.be
img Schippersdreef 7 - 2960 Brecht
  • Follow us:
Info lidmaatschap
Tarieven zomerseizoen 2020

Startdatum : april – afhankelijk van het weer
Einddatum : oktober – de terreinen blijven wel toegankelijk zolang het weer dit toelaat!

Voor nieuwe leden blijft het tarief gelden van voor 15 maart!

Deze prijzen zijn inclusief de verplichte Tennis Vlaanderen bijdrage.  Ben je al via een andere club bij Tennis Vlaanderen aangesloten, dan mogen volwassenen 15 euro in mindering brengen. Voor de jeugd geboren tussen 1/1/2006 en 31/12/2010 bedraagt de vermindering 10 euro.

Vanaf het vijfde lid van dezelfde, samenwonende familie betaal je geen lidgeld meer, enkel nog de Tennis Vlaanderen bijdrage, respectievelijk 10 of 15 euro.

OPGELET: Tennis Vlaanderen levert geen lidkaarten af. Je zal van hen een mail krijgen om te bevestigen dat je bij Tennis Vlaanderen bent aangesloten. Als Tennis Vlaanderen niet over je e-mailadres beschikt, wordt de bevestiging naar het secretariaat verzonden. De e-mail kan door de speler ook steeds geraadpleegd worden via zijn spelersdashboard op www.tennisvlaanderen.be

Lees zeker en vast ook het clubreglement en het reserveringsreglement.

 

Hoe kan ik lid worden?

Voor nieuwe leden: Vul onderstaand formulier in, zo krijgen wij uw aanvraag binnen. Voor reeds gekende leden is het voldoende om het lidgeld te storten met vermelding van je naam. Indien er nog vragen zijn, kunt u contact met ons opnemen via info@tennisdemerel.be

Het lidmaatschap van TC De Merel gaat in op het moment van ontvangst van het verschuldigde bedrag. De lidgelden dienen gestort te worden op rekening BE66 0017 1837 8743 met BIC: GEBABEBB op naam van: TC De Merel vzw, Schippersdreef 7, 2960 BrechtVermeld bij je betaling zeker de naam van het lid of de leden.

Het gemeentebestuur voorziet voor personen die het financieel niet al te breed hebben, een terugbetaling van 80 % van het lid-; deelname- of inschrijvingsgeld van zijn/haar vrijetijdsactiviteiten. Meer info hierover vind je via deze link.

  • Dit nummer vindt u achteraan op uw identiteitskaart.