img 0476/55.10.78
img info@tennisdemerel.be
img Schippersdreef 7 - 2960 Brecht
  • Follow us:
Interclub

Check hier de kalender van 2020 voor alle interclubploegen van onze club!

 

Verantwoordelijke Jeugd: Sofie Lombaerts               tel.: +32 476 25 53 28

Verantwoordelijke Volwassenen: Guy Dierckx          tel.: +32 479 29 40 01            e-mail: dierick.guy@telenet.be

Jeugdinterclub
Wat is interclub?

Interclub is een competitie tussen verschillende clubs. De speeldag is op woensdagnamiddag om 14.30u. De ploegen worden ingedeeld per leeftijdscategorie en per niveau, zodat je evenwaardige tegenstanders krijgt. Er worden per ploeg 2 enkels en 1 dubbel gespeeld. Elke ploeg telt dus minstens 2 spelers en maximum 4 spelers. Je kan je ook als reserve opgeven binnen je leeftijdscategorie. De voorkeur gaat naar een ploeg van minstens 3 spelers. Interclub creëert een teamgevoel en is bovendien een extra oefenmoment.

TC De Merel telt heel wat jeugdleden die in aanmerking kunnen komen om op een sportieve manier hun prestaties met andere ploegen te kunnen meten.

Als je je opgeeft om mee te spelen in een interclubploeg verwachten we dat je tijd vrijmaakt op woensdagnamiddag om je beste beentje voor te zetten tijdens enkele interclubontmoetingen. Deze vinden plaats in de maanden april en mei. Er worden minimum 4 ontmoetingen gespeeld in de voorronde. Meestal 2 thuiswedstrijden en 2 wedstrijden op verplaatsing.

Startdatum: 22 april 2020

Bovendien wordt er per ploeg een kapitein aangesteld. Hij dient de map met de nodige documenten die
je van het bestuur krijgt te overhandigen aan de tegenstanders. Hierin zitten spelerslijst, invullijsten per
speeldag en scorebladen.

Zorg per ploeg voor een leuke opstelling per ontmoeting zodat iedereen eens een keertje kan enkelen en dubbelen met iedereen van zijn ploeg. De tennisschool biedt hierbij ondersteuning aan. Zowel bij thuis- als uitwedstrijden dient iedereen een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn op de club. Zo kan er gesupporterd worden voor je teamgenoten indien je als laatste zou spelen. Probeer te carpoolen zodat iedereen mee kan. Er wordt vanuit de club geen vervoer voorzien.

Iedereen geeft na zijn match de score door aan de interclubleider ter plaatse. Na elke ontmoeting voorziet de ontvangende club wat lekkers om te verbroederen met je tegenstanders. Altijd leuk en lekker!

Leden die geïnteresseerd zijn, maar hun Tennis Vlaanderen aansluiting op een andere club hebben, moeten via hun dashboard ‘een transfer’ aanvragen voor 15 januari.

Zowel de spelers als de supporters zijn de ambassadeurs voor onze club.
Sportiviteit staat boven winnen.

Reeksen jeugdinterclub 2020

Reglement jeugd 2020 – TennisVlaanderen

Als ouder moedig je de kinderen aan en hebben we hieronder een aantal gouden tips. Neem ook eens een kijkje op TennisVlaanderen.

Ter info: Iedereen vanaf 16 jaar kan vrij deelnemen aan de volwassen interclub.

Interclub Volwassenen

Alle info vind je via de website van Tennis Vlaanderen!

 

We wensen we jullie een seizoen vol tennisvreugde en een succesvol jaar!
Als je meer informatie wenst, kan je ons altijd contacteren.