img 0476/55.10.78
img info@tennisdemerel.be
img Schippersdreef 7 - 2960 Brecht
  • Follow us:
Interclub

Verantwoordelijke Jeugd:

Verantwoordelijke Volwassenen: Guy Dierckx          tel.: 0479/29 40 01            e-mail: dierick.guy@telenet.be

Jeugdinterclub
  1. Ontmoeting per leeftijdscategorie tussen ploegjes van verschillende clubs uit de provincie Antwerpen.
  2. Om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen aan de interclub worden er per leeftijdscategorie verschillende afdelingen georganiseerd.
    1. Afdeling 3 is voor de starters. Spelers die weinig of geen ervaring hebben met competitie kunnen in deze afdeling op een toffe manier kennis maken met interclub.  Bij de jeugd onder 14 en 16 jaar is er nog een afdeling 4!
    2. Afdeling 2 is bedoeld voor de jongeren die competitief met tennis bezig zijn maar niet kunnen wedijveren met de allerbesten in hun leeftijdscategorie.
    3. Afdeling 1 is de hoogste afdeling en wordt over alle gewesten heen gespeeld. Deze afdeling is voor de beste jeugdspelers in hun leeftijdscategorie.
Waar?

Per categorie worden de ploegen in poules ingedeeld.  De winnaars en tweede van elke poule spelen een gewestelijke eindronde met rechtstreekse  uitschakeling om de gewestelijke kampioen te bepalen.  De kampioen van elk gewest speelt de Eindronde Jeugdinterclub. Door Tennis Vlaanderen wordt getracht om elke club een evenredig aantal thuismatchen en verplaatsingen toe te kennen.

Wie komt in aanmerking?

Alle spelers die competitie ervaring willen opdoen! Ouders verantwoordelijk voor de begeleiding en het vervoer!

Wanneer?

De jeugdinterclub loopt over een 5-tal woensdagnamidagen vanaf april tot eind mei.  Aanvang om 14u30. 15 minuten voor aanvang van de ontmoeting aanwezig zijn!

 

Interclub Volwassenen

Alle info vind je via de website van Tennis Vlaanderen!